Facebook: “Διαγραφή” διάρκειας 16 μηνών

Αρκετές φορές διαβάζουμε πως το Facebook κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, το οποίο ισχύει και στην περίπτωση των φωτογραφιών που ανεβάζουμε στο Facebook.

Τι γίνεται στην περίπτωση που θα ανεβάσετε μια φωτογραφία σας στο Facebook και μετά αποφασίσατε πως θέλετε να την σβήσετε. Η φωτογραφία παραμένει στο Facebook ακόμα και αν την διαγράψατε από τον λογαριασμός σας.

Σύμφωνα με την Jacqui Cheng από την Ars Technica, η οποία είχε διαγράψει την φωτογραφία της από το Facebook τον Μάιο 2009 και μετά από 16 μήνες η φωτογραφία ήταν ακόμα στο Facebook, αν και είχε αφαιρεθεί το αντίστοιχο link της φωτογραφίας, αλλά το Facebook δεν μπήκε καν στον κόπο να διαγράψει την φωτογραφία από τον διακομιστή/server.

Οπότε οποίος ήξερε το link που οδηγούσε στην φωτογραφία μπορούσε να το δει και μετά από 16 μήνες. Να τονιστεί πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Facebook, σχετικά με το χρόνο που χρειάζεται για να γίνει οριστική διαγραφή του υλικού από τους διακομιστές της.

Προσέχετε τι φωτογραφίες ανεβάζετε στο Facebook, μην βρεθείτε προ εκπλήξεως αργότερα.

via

1 σχόλιο για “Facebook: “Διαγραφή” διάρκειας 16 μηνών

  1. Ειδοποίηση προσθήκης: Facebook: “Διαγραφή” διάρκειας 16 μηνών | Ask 2 Help

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο